Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Minibarer som underlättar påfyllnadsarbetet med infraröd teknikMinibarer som underlättar påfyllnadsarbetet med infraröd teknik

2010-04-12 06:19:49
De automatiska minibarerna är utrustade med infraröda sensorer som känner av vad som behöver fyllas på. Genom att den informationen rapporteras direkt till personalen minskas arbetstiden för att fylla på minibarer med upp till 60 procent.


Minibar Systems har varit en ledande tillverkare inom segmentet minibarer i över 35 år och arbetar aktivt med att utveckla och producera miljövänliga och energisnåla minibarer.

Från den 1 april 2010 har Hoist Technology de exklusiva rättigheterna att sälja Minibar Systems automatiska minibarer i alla nordiska länder och i Baltikum. Det medför att Hoist blir en av få aktörer som kan erbjuda automatiska minibarer på de här marknaderna.

– Vi är mycket glada över att ytterligare kunna bredda vårt utbud med automatiska minibarer eftersom de är tidsbesparande och därmed kan innebära betydande besparingar för våra kunder, säger Annika Persson, divisionschef på Comfort Design.

För fler produkter se: www.comfortdesign.com >>Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap