Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nu lättare att få tag på Bragards kockrockar i SverigeNu lättare att få tag på Bragards kockrockar i Sverige

2010-04-01 02:27:41
Hejco Yrkeskläder har varit aktiva inom Hotell- och restaurangbranschen i över 50 år och utökar nu sin egen kollektion med varumärket Bragard. Bragard bildades 1933 i Frankrike och har sedan dess etablerat sig som ett välkänt märke framförallt bland de exklusivare restaurangköken.


Deras flaggskepp Grand Chef togs fram 1977 och har, med dess egyptiska bomull, blivit vanligt förekommande i köken på många förnäma krogar och restauranger runt om i Europa.

Under året som gått så har Hejco sponsrat Johan Gref, säljchef på Salma Lax i Sverige. För Johan är kockrocken som plagg en självklarhet.
– För många av oss i branschen är det en uniform som man blir stolt av att sätta på sig och jag tycker är det viktigt hur man ser ut som yrkesman, säger han.

Johan åker runt i Sverige och lanserar Salma Lax på olika mässor och poängterar att uppfattningen om kockrocken har ändrats över åren.

– Funktioner är ju alltid viktiga. Men det där har man nog gått ifrån litegrann. Nu tycker jag mer att kvalité och passform som spelar roll.

– För mig har det alltid gällt att det skall vara rent och snyggt om man skall leverera mat på en hög nivå. Då trycker man på en annan knapp och då blir det plötsligt rätt mycket allvar i det hela. Det där hör ihop med klädseln också. Spiller man på sig då är det ett nytt förkläde som gäller. Annars känns det inte rätt att servera mat i toppklass.

Bragard lanseras nu tillsammans med Hejco på Gastro Nord och Hejcos landschef i Sverige, Andreas Lycken, är glad över det senaste tillskottet i Hejcos utbud.

- Bragard är ju ett välkänt märke bland kockarna och står för den höga kvalité som våra egna produkter också är kända för. Då Bragard är ett märke inom vår egen koncern (Kwintet, Europas största koncern säljande arbetskläder), så känns det naturligt att inkludera dem i vårt sortiment.

Bragards produkter kommer att finnas för beskådning i Hejcos monter A04:11 på Gastro Nord 20-23 april.

Läs mer på www.hejco.com >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap