Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Restaurangkedja utsedd till Årets FranchisesystemRestaurangkedja utsedd till Årets Franchisesystem

2010-03-31 09:43:54
Det var en stolt Jonas Reinholdsson, grundare av O’Learys, och Lars Edengréen, VD för SSP Sverige, som nyligen tog emot Franny-statyetten. "God tillväxt både inom och utom Sveriges gränser, med en kontinuerlig expansion på 20-25 procent per år! Starkt fokus på kvalitetsfrågor både vad gäller produkter, tjänster och inte minst medarbetarkompetens och utbildningsnivå...


...Företaget har med engagerade franchisetagare kvalitetssäkrat och utvecklat konceptet och är därför en god representant för ”Trygg Franchise”." Så löd styrelsens motivering till varför O’Learys i år vann det prestigefyllda priset.

– Det är mycket glädjande att O’Learys på detta vis uppmärksammas, säger Wilhelm Vintilescu, VD för O’Learys Trademark. Vi har under en lång rad av år metodiskt arbetat på att utveckla O’Learys till att bli ett tryggt, lönsamt och roligt franchisesystem för både franchisetagare och fastighetsägare.

Övriga nominerade i år var: Pressbyrån, Itrim, Make Up Store, Arken Zoo och Sibylla.

Svenska Franchiseföreningens ändamål är att sprida kunskap om franchising och att verka för att franchising bedrivs på ett klanderfritt sätt. Visionen är att franchising ska uppfattas som en allmänt accepterad och uppskattad företagsform i Sverige."

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap