Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nytt, effektivt & rationellt Multicall System på marknadenNytt, effektivt & rationellt Multicall System på marknaden

2010-03-31 09:10:25
Systemet är ett nytt effektivt och enkelt sätt för kocken att kalla på servitören när maten är färdig. Systemets teknik är lika enkel som verkligheten. Köket har försetts med en terminal som innehåller en display och ett tangentbord. Servitörerna har försetts med personsökare som fungerar med vibrator. När maten är klar kallar köket på den servitör...


... som tog emot beställningen och maten serveras utan väntetid som kan försämra t ex matens temperatur.

Samtidigt besparar systemet personalen en mängd onödigt spring och tidsödande frågor till köket.

Serveringspersonalen kan därmed koncentrera sig på sin egentliga uppgift: att serva och ”skämma bort” gästerna med sin närvaro och ge dem den förväntade uppmärksamheten.

”När vi talar om effektivisering och besparingar, är detta system mer än som gjort för restaurangerna” säger Robert Malmsten, Country Manager, Discover Systems.

”Utöver Servomaten, MultiCall System och Silent Ordering System, säljer vi Know-how. Vi vet mycket om, hur man kan optimera sin restaurang, hur man kan öka effektiviteten, skapa bättre och snabbare processer, mindre stressade medarbetare, implementera sundare mat med mindre spill och större matflow, och självklart få nöjdare gäster” berättar Robert Malmsten.

Denna rådgivning är det riktigt många, som gärna önskar – speciellt i dessa tider, när det är mycket fokus på effektivisering och besparingar.

”Vi vet riktigt mycket om processerna i en restaurang, och vi vet, vad som fungerar. I 10 år har vi rest världen runt och pratat med många restaurangägare. Vi har lyssnat till deras behov, och vi har skapat lösningar. Detta kunnande får våra kunder nytta av idag, och det bidrar till att skapa vår succé.” avslutar Robert Malmsten.

Läs mer på www.discoversystem.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap