Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Unik diskmaskin kombinerar granultgrovdisk med findiskUnik diskmaskin kombinerar granultgrovdisk med findisk

2010-03-26 12:29:28
Nya Granule Combi i e-serien från GRANULDISK kombinerar sin effektiva granultatteknik för bleck och pannor med findisk. Diskmaskinen har tre olika program - eco, kort och normal – med antingen granuler eller endast vatten och reducerat vattentryck. Maskinen känner dessutom själv av vilken korg som lastats och ändrar automatiskt programtyp från vatten till granuler, eller vice versa, vid behov.


På en yta av en kvadratmeter diskar Granule Combi upp till 161 GN 1/1 kantiner eller 33 findiskkorgar i timmen. Maskinen är av huvmodell med genommatning och kombineras fördelaktigt med bänkar för att utnyttja dess fulla potential. Den kan även installeras i anslutning till findiskinlämningen för ett smidigt flöde.

Findisk och grovdisk varvas smidigt och helt efter användarens önskemål, utan separat omställning. De mesta av kökets diskgods kan lastas direkt i korgen eller med hjälp av smarta tillbehör och dessutom disken från serveringen. Ingen fördisk, inget skrubb - bara att skrapa av och diska

Att diska med Granuler är ett effektivt alternativ till manuell grovdisk och även till traditionella vattenbaserade grovdiskmaskiner. Granulerna blandas med vatten och sprutas med högt tryck över diskgodset, som blästras rent från inbränd mat och smuts.

Tekniken kräver både mindre energi och vatten, och därmed även mindre disk- och torkmedel. I längden är det inte bara ett billigare alternativ till hand- och vattengrovdisk, det är även mycket mer miljövänligt.

Läs mer på www.granuldisk.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap