Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - En ny generation kombiugnar ser dagens ljusEn ny generation kombiugnar ser dagens ljus

2010-03-24 05:22:42
Nu lanserar Electrolux sitt nya tillskott till professionella ugnar i familjen, ”air-o-steam Touchline” Det är den nya generationen ugnar utvecklad för användaren som värdesätter enkelhet, perfekt resultat och vår miljö.


“Air-o-steam Touchline är en perfekt kombination av historiens, dagens och framtidens utveckling. Pålitlighet och top-prestanda ger lägre kostnader för användaren och bidrar till en hållbar utveckling”,
säger Marcus Örnmark marknadsansvarig för Electrolux Professional i Norden.

Vid utvecklingsarbetet med air-o-steam Touchline, genomförde Electrolux 1 200 intervjuer med slutanvändare över hela världen för att få med alla aspekter och kulturella skillnader.

”Kunderna önskar enkla användarfunktioner som underlättar arbetet i köket och dessutom ville vi ta fram en ugn som är skonsammare mot miljön”, förklarar Örnmark.

Enkelhet och flexibilitet Air-o-steam Touchline gör matlagningen och valen enklare; tryck på den högupplösta och självförklarande touchpanelen för att starta tillagningen. Den nya ugnen har inte mindre än 30 förprogrammerade språk och internationellt erkända bilder och symboler för de flesta tänkbara nationaliteter.

”Den enkla och självförklarande ugnen fungerar utmärkt för alla typer av professionella kök och användare så som restauranger, skolkök, institutioner, produktionskök, snabbmatsrestauranger, m fl”
avslutar Anders Hiltunen, landschef för Electrolux Sverige.Läs mer på www.electrolux-professional.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap