Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Hasselbackspotatis - råskalad och färdigskuren!Hasselbackspotatis - råskalad och färdigskuren!

2010-03-08 09:11:53
Vårens nyhet på potatisfronten är en dröm för alla kockar. Det har aldrig varit enklare att servera hasselbackspotatis än nu. Den färdigskurna hasselbackspotatisen från Aviko Norden är bara att lägga upp på ugnsplåten och sedan tillsätta lite smör, ströbröd, salt & peppar, busenkelt och snabbt.


Hasselbackspotatisen ”uppfanns” under krigsåren på 40-talet av restaurangskolan Hasselbacken, på Djurgården i Stockholm. Vid denna tid gick all matlagning i sparsamhetens tecken och potatisen var en bra basvara att ’förädla’, och med hjälp av skolans elever spred sig Hasselbackspotatisen runt om på Sveriges restauranger som en härlig potatisrätt.

Hasselbackspotatisen lanseras under varumärket 3N Produkter och kan bland annat ses på matmässan Gastro Nord i Stockholm i slutet av april.

Se mer av Avikos färdigskurna sortiment >> www.avikonorden.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap