Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Öka restaurangens lönsamheten med gemensam upphandling.Öka restaurangens lönsamheten med gemensam upphandling.

2010-03-08 04:12:34
Som företagare i hotell & restaurangbranschen finns det massor med pengar att spara genom att sköta sina inköp via en upphandlingspool. Syftet med en gemensam inköpspool är att kunna förhandla fram bästa möjliga inköpsavtal till sina medlemmar.


...eftersom medlemmarnas gemensamma inköpsvolym blir mycket högre och därmed mer attraktiv för leverantörerna, än om varje medlem på egen hand ska försöka förhandla med sina leverantörer

Upphandlingspoolen UHPO har i dagsläget avtal med ett 50-tal leverantörer som är särskilt utvalda att motsvara medlemmarnas behov. Vartefter efterfrågan uppstår kontaktar företaget nya leverantörer och skriver avtal med åt medlemmarna.

UHPOs inköpsavtal med utvalda leverantörer är basen för verksamheten. Företaget studerar medlemmarnas inköpsmönster och förhandlar utifrån analyser fram allt mer förmånliga avtalsvillkor.
Totalt har UHPOs medlemmar sparat miljontals kronor på sina inköp på detta sätt.

”Våra attraktiva avtal har blivit en fantastisk framgång! Vi är verkligen stolta över att kunna bidra till minskade inköpskostnader och ökad lönsamhet för våra medlemmar. Vi vet ju att en sparad krona i kostnad syns direkt på sista raden i resultaträkningen.
Många av våra medlemmar använder också vårt unika Nätvaruhuset där vi har samlat våra leverantörer. Eftersom alla inköp genom Nätvaruhuset rapporteras detaljerat månadsvis kan vi verkligen säga att vi tillhandahåller en metod som inte bara sänker kostnaderna utan även skapar ordning och reda i inköpen.
Inom den närmaste tiden kommer vi också att presentera en rad spännande nyheter och möjligheter för våra medlemmar, men det återkommer vi om” säger Kalle Sigge, VD för UHPO AB.

Läs mer om UHPO på www.uhpo.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap