Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Premiär för energisnål kaffemaskin som går att uppgradera efter behovPremiär för energisnål kaffemaskin som går att uppgradera efter behov

2010-03-01 10:45:12
Nu lanserar Crem International energideklarerade kaffemaskinen CQube, som kombinerar design, teknologi, miljö/energi, service och smak på ett innovativt sätt. ” – Utvecklingen av CQube har byggt på feedback från våra kunder men också genom grundlig omvärldsspaning och inspiration från andra branscher” berättar Georg Möller, Koncernchef Crem International.


CQube är en kaffemaskin för kontor, fastfoodservering och offentliga miljöer och arbetet startade för 2,5 år sedan och redan från dag ett bestämdes att den skulle framställas på ett helt nytt sätt. Resultatet blev en maskin med exklusiv design och flexibel teknik och ett helt nytt modultänkande som gör det möjligt att bygga om, komplettera eller uppgradera maskinen efter det egna behovet och i takt med att nya moduler lanseras.

CQube ligger i framkant när det gäller miljö. Den förbrukar hälften så mycket energi jämfört med andra färskbryggmaskiner. De tekniska lösningarna är noga genomtänkta och utgångspunkten har ständigt varit att maskinen ska vara extremt servicevänlig. Smaken är viktig och CQube gör ett kaffe som håller hög klass.

”– Det känns fantastiskt roligt att vara först i branschen med att ha en energideklarerad maskin och att CQube är certifierad av European Coffee Brewing Centre med ideala testvärden som borgar för ett riktigt gott kaffe” berättar Peter Larsson, Utvecklingschef Crem International.

Den 18 februari lanserades CQube på den svenska marknaden. ”- CQube kommer även att finnas på plats i den svenska paviljongen på världsutställningen i Shanghai där fokus kommer att ligga på energi och miljö men även på skandinavisk design, vilket är precis det som är maskinens absoluta styrkor avslutar Ingrid Ivars, Marknadschef Crem International.”

Läs mer om CQube på www.creminternational.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap