Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Svensk uppfinning tar bort rök och cigarettfimpar utanför entréer.Svensk uppfinning tar bort rök och cigarettfimpar utanför entréer.

2010-02-23 09:26:15
Nu slipper hotell, restauranger och caféer bygga rökrum för sina rökande gäster.
Med dörrförsedda rökstationer kan gästerna röka, utan att kompromissa med personalens hälsa och säkerhet. Gästerna stannar kvar i lokalen istället för att stå utanför entrén och röka. Dessutom slipper man cigarettfimpar på marken och pyrande askkoppar som varken är hygieniskt, miljövänligt eller brandsäkert... LÄS MER >>Smoke Free Systems rökstation är en svensk uppfinning som fungerar både i offentliga miljöer och i personalutrymmen. Med patenterade filter och med rökstationens utformning fångas röken när den bildas och renas till 100 % ren luft, utan att behöva något mer än ett vanligt vägguttag.

– Fördelarna med en rökstation istället för ett konventionellt rökrum är att man får en utrymmessnål och flyttbar lösning, som inte lämnar någon som helst röklukt i lokalen säger Anders Bohlinder, försäljningschef på Smoke Free Systems.

Smoke Free Systems har funnits sedan 1987 och samtliga modeller av rökstationer är testade och godkända av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.
De dörrförsedda modellerna tar från 4 upp till 12 samtidiga rökare, och är även godkända enligt principen rökrum från Miljöförvaltningen.

– Rökstationen behöver heller inte tömmas, rengöras eller på annat sätt hanteras av den egna personalen. Det sköter vi med återvinning och förbränning på ett miljöriktigt sätt, avslutar Anders Bohlinder.

Läs mer på www.smokefreesystems.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap