Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nyskapande infokanal för hotellbranschenNyskapande infokanal för hotellbranschen

2010-02-15 11:28:37
Genom ett nytt samarbete med Filmic Art erbjuder Hoist Technology nu den nya infokanalen Eyecom Info Channel PLAY i Sverige. Samarbetet innebär att de producerar temafilmer till kanalen kan Hoist Technology nu erbjuda en infokanal med animeringar och filmat material.
Hotell som redan har Eyecom Info Channel kan uppgradera den till Eyecom Info Channel PLAY.

– Det här är en helt ny produkt för hotellbranschen och jag ser med stor spänning fram emot samarbetet med Filmic Art. Vi är övertygade om att en infokanal med animerade filmer är mer attraktiv för gästen och kommer att bli ett bra hjälpmedel för hotellen att öka sin merförsäljning och därigenom nå ökad lönsamhet, säger Jim Ternander, produktansvarig för Eyecom på Hoist Technology.

Tanken med Eyecom Info Channel PLAY är att den ska vara mer lockande för hotellgästerna att titta på eftersom den innehåller rörelse och specialanpassade filmer istället för enbart stillbilder. Filmic Art har producerat ett antal filmer under olika hotellanpassade teman och de presenteras i filmpaket där hotellet kan välja vilka de vill ha. Filmerna fungerar som ett komplement till hotellets information. I dagsläget släpps Eyecom Info Channel PLAY på den svenska marknaden men på sikt kommer den att marknadsföras i övriga länder där Hoist Technology är verksamma.

– Genom samarbetet med Hoist Technology har vi börjat arbeta med en för oss ny bransch. Det har varit inspirerande att ta fram de olika filmerna eftersom de har en tydlig fokus på att öka gästernas trivsel och samtidigt ge hotellen merförsäljning, säger Jonas Randell, VD på Filmic Art.

Filmerna till Eyecom Info Channel PLAY säljs vanligtvis i temapaket men på förfrågan kan ett hotell också beställa specialproducerade filmer.

Läs mer på www.hoistgroup.com >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap