Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Påskölet med smak- & doft ifrån USA och Nya ZealandPåskölet med smak- & doft ifrån USA och Nya Zealand

2010-02-09 09:47:31
"Kalaspåskölen" ifrån Nils Oscar Company med sin gul-lila etikett finns traditionsenligt till försäljning även i år. Bryggmästare Patrick Holmqvist och Horst Fritze är stolta fäder till denna klassiker. Receptet till deras Kalaspåsköl justeras något från år till år, för att de vill göra en ännu godare påsköl. En av årets justeringar är en något annorlunda humlegiva.


För övrigt är Nils Oscar Kalaspåsköl ett överjäst öl med en rund och fyllig kropp. Doften präglas av amerikansk humle, främst Cascade och Amarillo, men också Nelson Sauvin från Nya Zealand. Detta tillsammans med en mjuk karamellton och lätt rostade toner bidrar till en rund smak där man får njuta av mörka maltsmaker, generös humle och rondör.
Nils Oscar Kalaspåsköl finns tillgänglig på Systembolaget från och med den 15:e mars med artikelnummer 1393-03, och Nils Oscar Aquavit finns i beställningssortimentet.

Det går lätt att beställa via nya hemsidan www.nilsoscar.se >>Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap