Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Premiär för en stilsäker, mångsidig och helautomatisk kaffemaskinPremiär för en stilsäker, mångsidig och helautomatisk kaffemaskin

2010-01-22 05:01:36
ZION från tillverkaren Macchiavalley, är en effektiv ”Bean to Cup” helautomat med snygg design, som kan prestera 21 individuellt programmerbara kaffe- och chokladsorter. Kaffemaskinen har en individuellt programmerbar full-färgs display möter marknadens behov av högsta klass och erbjuder, tack vare sin design och form, även något för ögat.


Maskinen är modulbyggd och erbjuder två kvarnar om så önskas, eller två kvarnar och en choklad modul, eller bara en kvarn med chokladmodul som alternativ. Den praktiska, automatiska mjölkskummaren och ångröret är två standardkomponenter i ZION.

Macchiavalley ZION är anpassad för att fungera inom hotellnäringen, catering- , cafér- , restauranger och kontor – dvs ställen där det ställs krav på snabba och flexibla kaffelösningar med möjlighet till chokladtillval som efterfrågas allt oftare i dag. ZION används med fördel när behovet av kaffe och chokladprodukter överstiger 100 koppar per dag.
Modellen började produceras för drygt ett halvår sedan och till följd av den stora efterfrågan är produktionen uppe i full kapacitet.

ZION från Macchiavalley marknadsförs av BevTec AB. För mer information kontakta BevTec AB +46 8 449 09 60 eller besök www.bevtec.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap