Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Pio Boffa, en av de stora i vinvärlden kommer till Pio Country ClubPio Boffa, en av de stora i vinvärlden kommer till Pio Country Club

2010-01-12 04:01:26
Lördagen den 30 januari gästar Pio Boffa från Italienska PIO CESARE, Halmstad och Pio Country Club.
PIO CESARE är en av de mest framstående vingårdarna i Piemonte och deras viner är alltid i topp vad det gäller rankings. Förra året var de rankade som "Bästa vin från Italien" och det "Tredje bästa vinet i världen" på Wine Spectators topp 100-lista.Under Pio Boffas besök provas totalt sju viner, däribland de ovan nämnda prisbelönta vinerna.
Pio Boffa tillhör den fjärde generationen som driver vingården. Han är son till Rosy Pio Boffa som är barnbarn till Cesare Pio som grundade PIO CESARE Winery 1881. Förutom de smått legendariska Barolo-vinerna kan ur deras portfölj även nämnas mycket uppskattade Barbaresco, Barbera, Dolcetto, Moscato och Gavi.

Mer information och bokningar på: 035 – 19 11 30 och www.piocountryclub.com >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap