Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Kassasystemet som inte kräver någon "svart låda"Kassasystemet som inte kräver någon "svart låda"

2009-11-19 03:12:21
Nu släpps bokningssystemt "Billbook" med en kassafunktion som är godkänd enligt nya kassaregisterlagen utan krav på kontrollenhet (svarta lådan). - Det har länge varit svårt för oss att hitta ett system som är lätt att lära sig för säsongspersonal/extrapersonal men som ändå fyller våra behov, säger Emma Billebo på Smögens Camping...


- Tillsammans med Qson Webbstudio har vi byggt vårt eget system som är lätt att använda, men ändå har alla de funktioner vi behöver.
Kunden kan boka via telefon eller online, och när de betalar får man ut en kontantfaktura. Intresset ökar för denna typ av system då många tycker det känns jobbigt med nya lagen och krav på kontrollenhet.

Billbook utfärdar kontantfakturor vid varje försäljning och då behövs ingen kontrollenhet.
- Det speciella med kontantfakturorna är att gästens namn och adress måste fyllas i, säger Emma. - Det är egentligen inget stort problem. Man behöver bara få in en rutin.

" - Smögens och Göteborgs camping har använt systemet under flera säsonger och det har fungerat bra. Självklart har det uppstått konstigheter, men det har ju varit ett utvecklingsarbete", säger Anders Knutsson på Qson Webbstudio som jobbat med liknande system under flera år. " - Smögens Camping har varit tålmodiga, men det har gett resultat. Nu har vi ett bokningssystem och kassasystem som fungerar, och dessutom är godkänt enligt nya lagen. Det känns bra!" , avslutar Anders.

Vill du veta mer om Billbook? Gå in på www.billbook.nu >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap