Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - O’Learys Örebro skapar unik arenakänslaO’Learys Örebro skapar unik arenakänsla

2009-10-27 11:04:32
I november öppnar O’Learys Örebro ett nytt våningsplan, där en spektakulär arena kommer att bjuda på unika upplevelser.
– Arenan går från nedervåningen upp genom taket till övervåningen. Här kommer över 200 personer att kunna följa både matcher, stora konserter, stand-up och andra event.
" - Mer live än såhär går det inte att komma", säger Tommy Svensson som tillsammans med Jacob Strömberg är O’Learys franchiseägare i Örebro.

Den nya övervåningen, där flera olika matsektioner och barer nu tillkommer, har plats för ungefär 300 sittande personer. Den omfattande utbyggnaden blir givetvis en stor satsning, men är samtidigt en naturlig vidareutveckling av den positiva respons restaurangen fått under de dryga två år man funnits i Örebro. O’Learys har snabbt blivit stadens största mötesplats – och tidigare under 2009 utsågs man både till Årets mötesplats i Örebro samt Årets O’Learys i Sverige.
– Vi fortsätter att arbeta i O’Learys konceptet, men detta är något som går långt utanför vad koncernen tidigare gjort. Och det känns kul att, i motsats till många andra, kunna satsa i lågkonjunkturen, tydliggör Tommy Svensson.

Även Wilhelm Vintilescu, vd för O’Learys Trademark i Sverige, gillar satsningen.
– Det är otroligt inspirerande för hela kedjan att se hur O’Learys Örebro utvecklas till en fantastisk sprakande mötesplats. Jag både tror och hoppas att Tommys och Jacobs härliga satsning får fler efterföljare, säger han.

Utbyggnaden förbättrar nu möjligheterna att arrangera större events – både för företag och för privatpersoner.

Hela ombyggnaden står klar till årets julbord, där O’Learys under december bjuder sina besökare på en stor julshow.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap