Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - En ny designad vinkyl för lådviner ser dagens ljusEn ny designad vinkyl för lådviner ser dagens ljus

2009-10-27 10:56:22
The Boxx’r innehåller ett termoelektriskt kylsystem, som kyler vinet betydligt snabbare än ett kylskåp – och dessutom till en optimal serveringstemperatur. The Boxx’r har två lägen: vitt- och rosévin 10 °C, rött vin 16,5 °C. Man tar helt enkelt ur påsen med vin från boxen och sätter den i behållaren...


Eftersom The Boxx’r har mycket goda isolerande egenskaper håller vinet rätt temperatur en lång stund efter det att du har dragit ur elkontakten. Den är näst intill ljudlös och passar de flesta treliters (eller mindre) lådviner.

The Boxx’r är lösningen för alla restauranger som har snålt med utrymme bakom baren, catering företaget som vill ha en mobil men samtidigt estetisk display eller restaurangen som vill ha ett smidigt dispenser system för sina kylda viner till en lägre kostnad än en fast installation.

Läs mer på www.sundqvist.se >>


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap