Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Trådlös temperaturövervakning underlättar egenkontrollenTrådlös temperaturövervakning underlättar egenkontrollen

2009-10-20 08:51:27
Nu finns ett unikt egenkontrollsystem som underlättar det dagliga arbetet i köket och som samtidigt uppfyller dem strängaste kraven på temperaturövervakning.Comple egenkontrollsystem sköter allt som har med temperaturer att göra i din verksamhet, trådlös teknik och allt journalförs automatiskt i din dator.

Användningsområden idag är många, med Comple system kan du snabbt och kostnads effektivt mäta temperaturer på ex. kyl, frysförvarning, diskmaskiner, ugnar, nedkylningskåp och även logga transporter.

Den absolut största fördelen med Comple systemet är att användaren ser aktuell temperatur i grafik på sin data skärm och numeriskt uppdatering sker var 80 sek.
Detta gör att du hela tiden har total kontroll på din anläggning och kan använda din arbetstid till viktigare arbetsuppgifter.

Läs mer om Comple egenkontrollsystem på www.nokeval.com>>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap