Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Fritera utan olja & servera pommes frites på 60 sekunderFritera utan olja & servera pommes frites på 60 sekunder

2009-10-14 07:33:22
Spara pengar, bättre och hälsosammare mat och skapa en bättre arbetsmiljö.., detta är bara några av fördelarna med Lightfry 12E, den roterande varmluftsugnen, som ersätter oljefritösen, eftersom all tillagning sker utan olja. Genom att utesluta inköpet av olja samt kostnadbesparingen för destruktion av använd olja...så kan ett mellanstort gatukök spara in 20.000 – 30.000 på ett år.

Zvonko som driver Pizzeria Vessige i Vessigebro ville kunna servera pommes frites till deras Kebabrätter och tog då kontakt med miljö och hälsa för att ta reda på vad som behövdes för att installera en oljefritös.
Ägaren kunde snabbt konstatera att kostnaden för att tillgodose krav kring ventilation, destruktion av använd olja samt kostnad för underhåll av ventilation gjorde det ekonomiskt omöjligt. Zvonko började fundera och undersökte vad det fanns för alternativ till att fritera i olja. Efter att ha hittat och investerat i ett Lightfry system så ger han systemet högsta betyg.

Zvonko, berättar
" - Pommesfriten blir riktigt krispiga och ingen man känner ingen lukt av varm olja i lokalen. När det är riktigt bråttom så kan vi servera våra kunder pommes frites på 60 sekunder. Inte nog med det, Lightfry 12E är dessutom utrustad med en integrerad diskmaskin som i princip tar hand om allt rengöringsarbetet."

Lightfry 12E lämpar sig väl till många olika typer av restauranger. Gatukök, vanliga restauranger, barer, fartygsinstallationer, 7/11 conveniencebutiker, bensinmackar.

Läs mer på www.lightfry.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap