Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nya knivmodeller från KAINya knivmodeller från KAI

2009-10-02 03:00:29
KAI Shun finns sedan tidigare i Sundqvist sortiment men kommer nu med två nya modeller, Kaji och Elite. Kaji är japanska och betyder svärdssmed. Endast den allra bästa smeden blir Kaji...


Kniven består av 65 lager blankpolerat stål i damaskusdesign. Hårt SG-2 pulverstål i kärnan (63-65 HRC) med 32 lager mjukare stål på vardera sida. Varje kniv får en unik mönstring. Det nitade handtaget av Pakkawood har en unik form och är bekvämt att använda för både vänster- och högerhänta. Den exklusivt designade tyngden i skaftet ger kniven en extremt bra balans och knappen längst ut på handtaget är prydd med ett japanskt emblem.


KAI Shun Elite
Shun Elite kombinerar ett enastående utseende med högsta möjliga skärpa och funktion. Bladet är mattblästrat med ett
unikt utseende och består av 3 lager stål med en solid SG2 kärnan (63-65 HRC). Det eleganta svartbruna handtaget har
en ergonomisk oval form med bra balans. Handtaget är tillverkat i Pakkawood med exklusiva detaljer som en av en infälld röd ring samt en förgylld mässingsring.
Shun Elite knivserie har med inspiration från de finaste detaljera på Samuraisvärden fått sin elegans och estetiska konst.

Läs mer på www.sundqvist.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap