Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Norska hotell satsar trots krisenNorska hotell satsar trots krisen

2009-09-23 04:39:46
Norska koncernen Olav Thon gruppen med sin kärnverksamhet inom egendoms- och hotelldrift väljer att trots krisen satsa och bygga nya hotellrum. Bl a bygger man i Olav Thon Skeikampen , ett 140-tal lägenhets-hotellrum i Gausdal, Lillehammer och i Brönnöysund bygger man 44 nya hotellrum vid Olav Thon City flygplatshotell.Olav Thongruppen som har en omsättning om ca tre miljarder har valt att lägga ansvaret för design och leverans av inredning till samtliga dessa rum hos det svenska designföretaget Perfect Match Interior AB (PMI AB).

”Vi är mycket stolta och glada för förtroendet vi fått av Olav Thon och ser fram emot ett långsiktigt samarbete” säger PMI AB:s vice VD och inredare Ulf Johansson.

Perfect Match Interior AB är ett norrländskt designföretag, lokaliserat strax utanför Örnsköldsvik, som inriktar sig främst på hotellrumsdesign med totalentreprenad-, dvs en entreprenör som tillhandahåller allt från planering till invigning av det färdiga hotellrummet.

Att kunna erbjuda sina kunder en verklighetstrogen illustration med hjälp av den senaste tekniken inom 3D animering är en viktig funktion som företaget är stolta över. Inga provrum behövs!

PMI AB:s kunder kommer därmed ifrån behovet av tids-, energi- och framförallt kostnadskrävande provrumsbyggen. Med 3D animering görs enkelt justeringar och ändringar tills kunden är helt nöjd med både design, funktion och tekniska lösningar.

Läs mer om Perfect Match Interior
genom att klicka här
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap