Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Premiär för en ny grillserie på den svenska marknadenPremiär för en ny grillserie på den svenska marknaden

2009-09-15 11:08:57
Grillserien är speciellt framtagen för att passa lite mindre etablissemang som barer, kaféer och gatukök. Den kompakta och moduluppbyggda designen möjliggör installation av många maskiner på en liten yta.
Fagor 600-serien är ett komplett system med en prestanda utöver det vanliga. Effekten är bland den högsta på marknaden och systemet är mycket drift- säkert. De kraftfulla brännarna på vardera 3,5 kW är installerade på helt plana spisytor för enklare rengöring.
Alla ytor har rundade hörn som gör det lättare att hålla rent. En genomgående tanke med designen är att göra arbetet så enkelt som möjligt för slutanvändaren. Ett exempel på detta är att tankarna töms via en spak i fronten på panelen.

Produkter och funktioner
Fagor 600-serien är en "lillebror" till de större 700- och 900- serierna. Nya produkter i 600 serien är bland annat ett pommes frites-tråg som bevarar friterad mat, glaskeramiska spisar och multifunktionskokare.

• Kraftfulla 3,5 kW gasbrännare.
• Rostfri fettuppsamlare integrerad i frontpanelen, rostfria handtag och rökgångar.
• Lättanvänd och lätt att rengöra på grund av sina släta ytor med rundade hörn.

Funktionaliteten och den smarta designen gör att 600-serien har potential att bli ett populärt systemen bland Sveriges krögare.

Läs mer
Klicka här för att läsa mer om FAGOR 600 på goods.se >>


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap