Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Viktigt med rätt utrustning för hög kvalitet till låga kostnader i skolkökViktigt med rätt utrustning för hög kvalitet till låga kostnader i skolkök

2009-08-31 08:56:25
Hälsosam och god mat av hög kvalité är en förutsättning för fysisk och psykisk arbetsförmåga. Vilket inte alltid är en självklarhet i skolor och förskolor. Kökspersonalen har många krav att leva upp till och höga krav ställs även på utrustningen som används i köket. Den optimala lösningen är ett helhetskoncept som är enkelt och effektivt att arbeta med.


Rational heter en aktör på marknaden som erbjuder heltäckande storkökskoncept. Företaget har tagit fram ett integrerat paket av tjänster där allt från konsultation om installationen av utrustningen till den dagliga driften. Stor vikt läggs på att erbjuda stöd i alla frågor i samband med matlagning, samt att ge alla nödvändiga kontakter med återförsäljare och designers.

Vilka krav ställs oftast på ett modernt skolkök?
Camilla Henning på Rational berättar ” - Fokus i ett modernt skolkök ligger på ett sunt, gott och välbalanserat val av mat till ett rimligt pris, eftersom detta i slutändan avgör om resultatet gillas eller inte.

Förutsättningarna för detta är först och främst garantin att producera mat av hög och jämn kvalité men också reducering av verksamhetskostnader, investeringsbudgetar, varierande matmängder och korta serveringstider. Skötseln sker oftast av personal som kanske har lite eller ingen utbildning men där försöker vi med vårt koncept att förenkla driften och arbetet för våra kunder.

På vilka sätt kan rätt utrustning underlätta arbetet för personalen i ett skolkök?
” - Vi erbjuder ett ugnsystem som heter ”SelfCooking Center” som har många olika funktioner för att göra arbetet mindre komplicerat för personalen. Omkring 95 % av alla rätter kan tillagas i den och tack vare den enkla skötseln blir kostsamma användarutbildningar överflödiga.
De skonsamma tillagningsprocesserna gör dessutom att vitaminer, mineraler och matens naturliga smak och färg bevaras. Slöseri genom överproduktion och onödigt svinn reduceras märkbart och sänker de löpande driftskostnaderna” avslutar Camilla.

Läs mer om ”SelfCooking Center” och Rationals helhetskoncept för skolor på www.rational-online.com >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap