Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - ”VIPP-FRIA” café & restaurangbord. En revolutionerande uppfinning!”VIPP-FRIA” café & restaurangbord. En revolutionerande uppfinning!

2009-08-31 11:46:07
Vippande bord skapar irritation och onödigt arbete. Nu finns lösningen! Ett unikt, självstabiliserande bord som man ställer där man vill ha det och som alltid står stabilt, helt utan manuell justering. I våras var det premiärvisning och de positiva reaktionerna ifrån branchen lät inte vänta på sig.


En av entreprenörerna bakom företaget StableTable Scandinavia , Lena Henningsson, berättar: ”Ojämna bräd- och stengolv är ett stort problem. Många av våra kunder har börjat med att köpa bord till uteserveringen, nu vill de ha samma, enkla koncept inomhus.”

Under sommaren har företaget, framgångsrikt lanserat sina unika,självstabiliserande café- och restaurangbord. Tack vare den patenterade lösningen i stativet finner bordet alltid automatiskt en stabil position. I höst lanserar man produkterna även för inomhusbruk.

Hur fungerar StableTable?
”Det ser enkelt ut, men inuti stativen finns en ganska komplicerad, patenterad lösning med kolvar, cylindrar och fjäderpaket!” förklarar Lena. Hon lyfter bordet och ställer ner det på det ojämna golvet.
När vi fortfarande ser skeptiska ut, trycker hon på bordsskivan för att få det att vippa det minsta. Bordet står stabilt och den välfyllda kaffekoppen rubbar sig inte ur fläcken, trots att all logik säger att det borde skvätta kaffe om den! ”Det här är utan tvekan årets nyhet för café och restaurang!” avslutar Lena och vi har svårt att inte hålla med.

De senaste åren har allt större fokus lagts på flexibilitet och tidsbesparing. På lunchen vill man duka upp 2:or och 4:or, för att på kvällen enkelt kunna möblera om till större sällskap. Att slippa lägga tid på att justera bord är en stor kostnadsbesparing. Bordens låga vikt skonar också personalens ryggar.

Inga ställskruvar som ska justeras? Inga ölkex, servetter eller avskurna korkbitar under bordsbenen? ”Nej, man behöver inte göra någonting. StableTable ställer sig automatiskt stabilt. Den unika lösningen sitter i stativet, så bordet kan fås med vilken bordsskiva som helst och passar därför i alla olika miljöer”, förklarar Lena.

En annan nyhet är att borden är svensktillverkade. StableTable Scandinavia har mitt i lågkonjunkturen startat sin verksamhet och skapat arbetstillfällen i Sverige genom att lägga tillverkningen här. ”Tack vare en högt automatiserad produktionsprocess kan vi tillverka bord i högsta kvalitet till ett rimligt pris”, förklarar Lena. Stativet är helt återvinningsbart och miljöbelastningen minimeras genom att undvika långa transporter.

För ytterligare information vänligen kontakta Lena Henningsson, StableTable Scandinavia, på +46 702 14 61 52 eller skicka ett e-mail till l.henningsson@stabletable.se.

Du kan även läsa mer på www.stabletable.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap