Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Snabbmatskedjan Serrano öppnar sin andra restaurang i SverigeSnabbmatskedjan Serrano öppnar sin andra restaurang i Sverige

2009-08-21 09:13:17
Den isländska snabbmatskedjan Serrano, med mexikansk inriktning, har valt Centralhuset Sundbyberg för sin andra restaurang i Stockholmsregionen. Restaurangen beräknas öppna den första december i år.
Serrano har i dag fem restauranger på Island, alla i Reykjavik. I Sverige siktar man på att öppna 15 restauranger inom 4 år. Den första öppnades i Vällingby centrum hösten 2008.

- Centralhuset i Sundbyberg passar perfekt för vårt snabba och moderna koncept. Huset ligger praktiskt taget ovanpå tågstationen och här rör sig mycket folk som vi tror gärna handlar fräsch, hälsosam snabbmat på sin lunch eller till eller från sitt jobb, säger Serranos vd Einar Örn Einarsson.

Relocationföretaget Nextport har hjälp Serrano med lokalstrategi och etablering.

- Det här är den andra restaurangen vi är med och etablerar, säger Robin Henriksson, projektledare på Nextport. För oss handlar det om att hjälpa vår kund till bästa tänkbara läge och vi är helt övertygade om att läget i Sundbyberg är perfekt.

Fastighetsägare är Jernhusen.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap