Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nytänkande soptunnor för designmedvetna hotell- & restaurangerNytänkande soptunnor för designmedvetna hotell- & restauranger

2009-08-13 03:40:24
Det holländska företaget Brabantia, har lanserat en papperskorg vid namn Touch bin, som med konceptet, ”Colour your bin” låter alla designsugna hotell och restaurangkedjor att fritt kunna välja mellan över 200 färger och därmed kunna skapa en tydlig röd tråd igenom sin inredning.


Papperskorgen är en given avfallsplats i hotell och restauranger och därmed har många krav att leva upp till, inte minst när det gäller kvalitet, funktionalitet och design. Den unika möjlighet att färgmatcha dina papperskorgar & soptunnor gör att en annars alldaglig produkt har förvandlats till en inredningsdetalj utöver det vanliga.

Funktionell kvalitet
Brabantias Touch bin har en 45 liters behållare i en designmedveten modell. Den patenterade ”soft touch” stängningen håller in all tänkbar lukt och vid tömning tas locket enkelt av. De tillhörande påsarna som matchar storleken på soptunnan gör din vardag plötsligt mycket enklare. Den höga kvaliteten tillsammans med den 10 år långa garantin, gör papperskorgen till en optimal produkt för hotell, caféer och restauranger,

Mer info / Återförsäljare
Ring 08-522 47 580 eller skicka ett mail till info.sweden@brabantia.com för närmsta återförsäljare.

Hemsida: www.brabantia.com/colouryourbin >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap