Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nytt revolutionerande "verktyg" ger nattklubbar en fördelNytt revolutionerande "verktyg" ger nattklubbar en fördel

2009-06-01 10:37:39
Som klubbägare vill man gärna fylla nattklubb snabbt, folk drar folk och den effektiva öppetiden när pengarna ska in är ofta kort. Därför lanseras nu Entrépass, ett unikt onlinesystem där man som klubbgäst kan förköpa sin entré och som automatiskt ger nattklubbar hundratals betalande "klubbambassadörer", långt innan man öppnat dörrarna.


- Systemet revolutionerar helt marknadsföringen för nattklubbar. Men behöver inte längre förlita sig på gammalmodig annonsering, affischer och flyers. Vi använder Internet så att gästerna själv styra sina vänner till oss och de betalar oss i förväg för möjligheten. Allt är testat och besökarna tycker det fungerar utmärkt.

Det säger Jan Sundgren som varit marknadschef hos flertalet nattklubbar runt om i Sverige, och nu driver Clubsolution efter att ha utvecklat Entrépass.

Jan fortsätter:
- Många har svårt att förstå hur vi gör för att lyckas sälja hundra förköpsbiljetter, fånga in kunduppgifter, skicka SMS reklam, och få gästerna att bli betalande nattklubbs-ambassadörer – bara på några musklick. Det låter helt enkelt för bra. Men de andra som förstår hur systemet fungerar tappar hakan. De har aldrig sett något liknande.

Entrépass är enkelt, för den löser kundernas största problem: Hur slipper jag kön?

Jan svarar:
- Vår programvara skapar helt automatiskt en webbshop med förköpsbiljetter. Kunderna köper sig en biljett, kanske mitt i veckan och när man har gjort det har man åtagit sig att komma till en specifik nattklubb. Då vill man gärna att vännerna följer med. Man har därmed blivit en betalande klubbambassadör.

Leveransen av entrépasset sker som en kod via SMS, telefonnummer som sparas för nästa veckas reklamkampanj. Vid inträdet så visar gästen bara sin kod till entrépersonalen som har en färdig gästlista i sin hand. Jan berättar om pilotfallet:

- Vi har testat detta på Oléo Nattklubb i Växjö och inom fyra veckor så lyckades vi sälja 80 biljetter i förväg inför varje fredag. Det betyder att vi hade 80 förbetalda ambassadörer som såg till att Oléo var fullpackad och kvällen blev en succé. Vi kunde sålt många fler, men vi ville att det skulle vara stor efterfrågan på biljetter. Det var det.

Som extra förmån, så samlade Oléo in 400 unika mobilnummer på dessa fyra veckor, som kunde användas för SMS-reklam, något som redan är inbyggt i Entrepass. Till råga på allt kan detta webbaserade programvara komplettera eller helt enkelt ersätta nattklubbens webbsida.

Läs mer på www.clubsolution.se >>

Se en demo av systemet >>

För mer information kontakta Jan Sundgren 070-5517659 alt. Marcus Zacco 070-2771948
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap