Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Frächa toaletter efter installation av lösning med plasmareningFrächa toaletter efter installation av lösning med plasmarening

2009-04-21 02:43:49
Ett ständigt problem på hotell, restauranger & cafeér är att hålla toaletterna fräscha eftersom toaletterna ofta speglar rörelsens hygienen i övrigt. Doftsprayer och liknande har tidigare erbjudit en ytterst temporär och dessutom kostsam lösning. Nu finns en helt ny typ av luftrenare på marknaden som bekämpar illaluktande bakterier och mögel med hjälp av plasmarening.


Rob Woodford, Operations Support Manager, ISS – London Heathrow airport:
Vi städade våra toaletter var tredje timma utan att komma till rätta med bakterietillväxten i kakelfogar och den dåliga lukt det medförde. För att inte tala om svartmögel som sprider sig överallt.
Efter installationen, som var mycket enkel, av luftreningsenheter för toaletter var problemet borta. Vi kan nu känna oss stolta över alla delar av våra lokaler dygnet runt. Dessutom är det enda underhållet ett lampbyte/år, inga kemikalier som måste fyllas på eller filter som behöver bytas.

Hygienkontroll i kök, soprum, toaletter, matsal mm
BioZone heter företaget som använder en ny teknologi, plasmarening, för att förhindra tillväxt av bakterier och mögel. BioZones plasmarening är idag det effektivaste sättet att förhindra okontrollerad tillväxt av bakterier och mögel som skapar dålig lukt och kräver stora rengöringsinsatser med jämna mellanrum.

Plasmarening
Luftrenaren från BioZone skapar av luften, med hjälp av uv-ljus och en katalysator, en högenergiplasma som tar bort bakterier, mögelsporer och därmed dålig lukt.
Plasman blåser vi ut i hela utrymmet där den angriper föroreningar i alla vinklar och vrår vilket garanterar ett kontinuerligt frächt utrymme.

Dessutom fungerar luftreningssystem som är baserade på plasmateknologi kontinuerligt eftersom de inte blir tilltäppta av smuts och inte kräver byte eller rengöring av några filter.


Läs mer på www.biozone.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap