Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Köphysteri när Axfood låter mässan ta steget in i Snabbgrossen!Köphysteri när Axfood låter mässan ta steget in i Snabbgrossen!

2009-04-17 04:03:31
Att locka kunder till mässa, ställa ut med monter och personal är som många vet väldigt arbetskrävande, men ofta ett mycket framgångsrikt sätt att möta kunder. Axfood Snabbgross, tog fasta på detta och skapade därför sin egen mässa, eller mässor som det skulle komma att bli...- Vi kände att vi ville erbjuda våra kunder något mer , ett tack för att de valt oss och vår verksamhet och skapa ett stående eventinslag i den dagliga verksamheten.
Tidigare har vi arbetat en del med att ställa ut på mässor och sett det framgångsrika i att kunden upplever att de får något tillbaka från sin grossist. Detta ville vi utveckla inhouse, säger Per Jörnevik, försäljningschef på Axfood Snabbgross.

Resultatet blev inte 1 utan 10 stycken årliga mässor som Axfood Snabbgross har på samtliga 19 snabbgrossar runt om i Sverige.

- Alla våra 10 mässor har ett givet tema. Det kan exempelvis röra sig om pizza-, lunch, gatuköks- eller cafémässor. På mässan sänker vi sedan priserna kraftigt på utvalda varor som faller inom ramen för detta tema. Dessutom finns leverantörer eller demobolag på plats i Snabbgrossarna och bjuder på diverse saker ur sitt sortiment.

Att kunderna uppskattar det råder det ingen tvekan om. Priserna sätts mycket lågt på de utvalda mässprodukterna och det råder närapå köphysteri under mässdagen.

- Vi har god försäljning överlag, men under mässor så skjuter det verkligen i taket. Kunderna uppskattar det oerhört så det känns som att vi verkligen slagit huvudet på spiken med detta.
Vi går ut med datum och priser för mässorna ganska tätt inpå så det gäller att hålla uppsikt över vår hemsida snabbgross.se för att se när det slår till igen.
Det går även att få mässinbjudan via SMS, som verkligen ligger rätt i tiden och är ett mycket bekvämt sätt för våra kunder att få information, avslutar Per.

Håll utkik på www.snabbgross.se >> för att se när nästa mässa infaller.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap