Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Chi-Chi’s Tex-Mex Restaurant & Bar söker franchisetagareChi-Chi’s Tex-Mex Restaurant & Bar söker franchisetagare

2009-04-15 02:45:49
Nu kommer ett nytt restaurantkoncept till Sverige. Franchisekedjan Chi-Chi’s Tex-Mex Restaurants&Bar kombinerar det lättarbetade fastfoodköket med en komplett familjerestaurangmeny. – Intresset är stort, säger Nils Hellström, etableringsansvarig för Chi-Chi’s i Sverige. Jag hoppas att få se ett trettiotal restauranger öppna i Sverige under de kommande åren.Restaurangkonceptet Chi-Chi’s Tex-Mex Restaurants & Bar har funnits länge i USA och sprider sig nu över Europa. Hittills är det Belgien som har stått för den snabbaste expansionen, den senaste restaurangen öppnade i Antwerpen för några månader sedan och nu är förberedelserna klara även för etablering i Sverige.

Konceptet är överallt detsamma: mexikanskt inspirerad kall och varm buffé till lunch och middag, en varierad innehållsrik meny, vin, öl och drinkar i rymliga lokaler. Med denna profil räknar man med att tilltala allt mellan lunchätare, barnfamiljer och festsugna sällskap.

Enkelt för köket
Avgörande för många krögare kommer att vara, att Chi-Chi’s erbjuder en stor variation av rätter med små medel, tror Nils Hellström. Grundtanken är att man enkelt och smidigt ska kunna servera ett stort antal gäster. Menyn har, trots sin bredd, snabbmatens alla fördelar produktionsmässigt, vilket gör det enkelt för köket. De större sällskapen väljer ofta buffén, vilket i sin tur minskar trycket på serveringspersonalen.
Detta kommer att tilltala bland annat de krögare som har stora lokaler till förfogande, men kanske av olika anledningar har svårt att planera köksrutiner och personaltäthet.

En komplett upplevelse för gästen
Även om kravet är stort på en miljömässig upplevelse av Mexiko eller amerikansk sydväst, så är inredningskonceptet inte lika styrt som hos många andra franchisekedjor.
Flera modellförslag finns för inspiration, men krögarens omdöme och preferenser avgör slututformningen.

Framför ska gästerna uppleva, att Chi-Chi’s erbjuder det mexikanskt inspirerade köket inte bara som FastFood, säger Nils Hellström. TexMex har numera flyttat in i var mans kök, och många vill ha en drink, vin eller öl till den här maten. Dessutom är det lätt att välja både smalt och grönt från menyn, så Chi-Chi’s Tex-Mex Restaurants & Bar kommer att vara ett komplett alternativ för alla typer av gäster och sällskap.

Om du är intresserad och vill få mer info om Chi-Chi´s som franchisekoncept så kan du ringa Nils Hellström 070-494 3645 eller besök www.chichis.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap