Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Specialtillverkade hotellsängar.Specialtillverkade hotellsängar.

2009-04-09 05:21:56
Kraven på hotellsängar är höga. De ska inte bara vara prisvärda utan också tillverkade utav miljövänliga material, under miljövänliga förhållande. De ska vara slitstarka och tåliga, snygga och flexibla, och de ska ge varje övernattande gäst en skön och behaglig sömn. Hotel Supply bestämde sig för att skapa de ultimata hotellsängarna.


Hotel Supply som är leverantör av inredningsprodukter och tillbehör till hotell och restaurangbranschen har tillsammans med en svensk, mycket erfaren sängtillverkare tagit fram en kollektion av sängar, specialanpassade för hotellverksamhet, med miljötänkandet i fokus..

Fem sängar och två bäddmadrasser ingår i kollektionen som lanserats nu i sommar. Fyra av de fem sängarna är enkelsängar i olika utföranden. De är uppbyggda med ramar av svensk furu och alla fjädrar i fjädersystemen är tillverkade av svenskt härdat stål. Överstoppning finns i olika miljövänliga varianter. Allt tillverkas i en fabrik där sängar tillverkats i 84 år!

En av enkelsängarna är elektriskt ställbar vilket tilltalar den bekväme hotellgästen eller gästen som har problem med rörlighet. Kollektionen innehåller också en dubbelsäng i kontinentalmodell som passar utmärkt i de bästa sviterna.

Förutom de väl genomtänkta sängarna har företaget lagt mycket möda på att ta fram bra bäddmadrasser i diskret och slitstarkt strechtyg. En av bäddmadrasserna är med stoppning av naturlatex och en med miljöskum. Allt textilmaterial i sängar och madrasser är TRYGG TEXTIL märkt enligt Öko-tex standard 100.

Till sängarna finns flera olika modeller av ben eller medar, snygga gavlar med eller utan hyllor i olika material.
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap