Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Årets Bartender 2009Årets Bartender 2009

2009-03-28 05:12:30
Finalen i Årets Bartender, svenska mästerskapen i drinkblandning, hålls i år den 26 april på Grand Hôtel i Stockholm. Vinnarna i Årets Bartender och Årets Flairtender representerar och tävlar för Sverige i World Cocktail Competition. En tävling som arrangeras av IBA, International Bartenders Association, i Berlin under en vecka i augusti 2009.
I samband med tävlingen hålls en leverantörsmässa med Sveriges ledande tillverkare och importörer av alkoholdrycker som bjuder in till besök för alla i branschen såväl som för allmänheten.

Tema på årets tävling är - Med kunskap i fokus! Sveriges Bartenders Gille®, som är officiell arrangör av tävlingen och Sveriges enda nätverk för bartenders, vill höja värdet på yrket och visa på att kunskap ger kvalité.

Martin Bergqvist, president för Sveriges Bartenders Gille säger: "Genom förra årets tema "Bartender - Ett riktigt yrke" ville vi befästa att vårt yrke har en viktig roll tillsammans med kollegor inom hotell och restaurang där vi skapar upplevelser och svarar på förväntningar från gemensamma gäster. I år tar vi det ett steg vidare och framhåller vikten av kunskap. Med eller utan alkohol, vikten ligger i att ha kunskap inom sitt yrkesområde och leverera detta till dagens gäster.

Sveriges Bartenders Gille grundades 1949 och har sedan dess framhållit att kunskap ger kvalité och därmed genererar en sund alkoholkonsumtion. 2008 kammade Sverige hem en bronsmedalj vid World Cocktail Competition i Puerto Rico bland 53 länder och förväntningarna är större än någonsin inför årets tävling i Berlin!"

Landets bartenders skickar in ett recept och deltar i kvaltävlingen som hålls den 22 mars på fyra orter runt om i Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund. De bästa i respektive kval går vidare till finalen på Grand Hôtel Stockholm.

Läs mer om Årets Bartender genom att klicka här >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap