Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Terassrummet som låter dina gäster röka utomhus oavsett väder.Terassrummet som låter dina gäster röka utomhus oavsett väder.

2009-03-24 10:33:31
Tiden då en restauranggäst kunde njuta av en cigarett eller cigarr vid bordet är förbi och det är orimligt att köra ut en rökare i dåligt väder. Med STOBAG’s lansering av ”terassrummet” Alfresco P4000 går det att skapa ett komfortabelt rum utomhus, med täckta sittplatser och genom att komplettera med kvartsvärmare, sol- och vindstyrning kan man använda Alfrescon året runt.


Alfrescon har en mycket robust konstruktion i rostfri aluminium som står pall för riktigt hårda vindar, (vindklass 3 enligt europeisk standard – EN13561) och levereras med integrerat hängrännesystem för vattenavrinning och stolpar i framkanten.

Stommen är miljövänligt pulverlackerad och kan fås i valfri RAL- eller NCS-färg för att matcha uteserveringen och restaurangens koncept i övrigt. I sidorna löper vajrar som ser till att hålla duken sträckt och snygg och som dessutom är helt skyddade från vandalism.

För att ge ett skönt ljus kvällstid för gästerna så finns det inbyggda halogenlampor i taket. Markisduken som används är både vattentät och flamsäker och kan användas som reklamplats.

Kontakta Växjö Markisfabrik AB, 0470-711760 för din närmaste återförsäljare
eller läs mer på www.vaxsjomarkisfabrik.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap