Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Smarta puckar – en blinkande succéSmarta puckar – en blinkande succé

2009-03-24 09:52:17
Verksamheten i Sverige fyllde precis 4 år, och är ett bra exempel på en liten entreprenörs firma som startar i liten skala och sedan växer stadigt. Det är Discover Systems, som har succé med sina elektroniska "beställningspuckar" till caféer. Nu närmar sig företaget 37000 sålda exemplar utav dem smarta puckarna, som blinkar och piper när gästens mat är färdig istället för att man skall ropa och skrika efter gästen.


Finanskrisen utnyttjas av våra kunder
Vi upplever att fler och fler kunder har större fokus på sina omkostnader och överväger hur de kan optimera sin verksamhet. Detta har medfört en större efterfrågan på Silent Ordering Systemet, jämfört med tiden innan finanskrisen.

Ökar merförsäljningen och sparar in på personal
De uppfattar helt enkelt puckarna som en kollega, och vill använda systemet för lite mindre stressade perioder, fast dem flesta utav våra kunder använder systemet under tiden det är högtryck. De restauranger som har behövt skära ner på personalen har inte längre tid att springa ut på terrassen eller leta efter kunden i restaurangen, och därför förlorar de möjligheten till merförsäljning och ökad förtjänst.

En investering för restaurangen
Perioden för utnyttjande utav systemet är inte avgörande för oss, men däremot avgörande för kundens förtjänst och det sätt man önskar att serva sina kunder utan att dra ner på kvaliteten och upplevelsen. Viktigare är att kunden snabbt sparar in investeringen, och i framtiden har en stabil kollega, som inte skall ha löneförhöjning och inte heller är sjuk.

Discover Systems expanderar
För att möta den ökade efterfrågan från kunderna expanderar Discover Systems. Sedan drygt ett halvår tillbaka sitter vi i nya fräscha lokaler mitt i Malmö. Från kontoret kan vi enkelt och smidigt serva och supportera våra kunder och ge utökad service.

Läs mer på www.discoversystems.com >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap