Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Allt fler hotell satsar på täcken och kuddar av silke för komfort & miljö.Allt fler hotell satsar på täcken och kuddar av silke för komfort & miljö.

2009-02-25 10:25:57
Ett silkestäcke värmer när det är kallt och ger svalka under varma nätter. Det transporterar bort fukt och ger en skön, komfortabel värme. Täckena har enbart långfibriga silketrådar som inte blandats upp med trådar av viskos och kortfibrig silke, så kallat tussa silke.


Detta långfibriga silke och ett handhavande som är både miljövänligt och etiskt – och som genom att transportera bort fukt håller kvalstren borta.

Silket spins av silkelarver som matas med obesprutade mullbärsblad. Trådarna utvinns sedan i vanligt vatten utan tillsatser och tillverkas i Kina där all kunskap finns sedan lång tid tillbaka.

Allt fler hotell i Sverige satsar på den här typen av produkter, dels för att hålla en så grön profil som möjligt vilket blir allt viktigare med tanke på miljödebatten men även för att kunna erbjuda sina gäster bästa möjliga sovkomfort.

Silkesbolaget i Borås säljer handgjorda Mullbärssilkestäcken och komfortmadrasser under varumärket Dreamsilk.

För att läsa mer om fördelarna om silke
och om Dreamsilk så kan du klicka här >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap