Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Waynes Coffee uppdaterar sina kassasystem för att leva upp nya kravWaynes Coffee uppdaterar sina kassasystem för att leva upp nya krav

2009-02-19 03:47:41
Waynes Coffee, Sveriges största café kedja har valt att uppdatera sitt kassasystem till ett nytt toppmodernt system. Detta för att vara föreberedda inför nya krav från myndigheterna samt att alla enheter ska få ett stabilt system som underlättar i deras verksamhet


Ett kassasystem kan verka som en enkel sak men Waynes Coffee ställer höga krav på stabilitet och funktionalitet. Systemet är PC baserat vilket öppnar helt nya möjligheter för kedjan.

Nu kan Waynes Coffee enkelt nå ut med information till franchising tagarna via deras intranät som är integrerat med kassasystemet.
Systemet är otroligt enkelt och leverantören har anpassat det helt efter vårt önskemål.

En annan viktig del i det hela är en centralisering som är pålitlig och en rapportering som uppfyller deras krav. Backup funktioner, leverans och support är också mycket viktigt i val av system.

Systemet kan hantera programmering centralt och allt kan även justeras individuellt ända ner på kassanivå.
Då Waynes Coffee har enheter i flera länder så är detta mycket viktigt att systemet kan klara av att hantera detta, produkter har olika namn, olika valutor och priser men statistik och försäljningsrapporter måste ändå fungera..

Rapporteringen sker via QlikView som är ett mycket kraftfullt och otroligt snabbt rapporterings verktyg.
Centralisering sker via CSO –Central Store Office
Kassasystemet heter Easipos

Leverantör av systemet är Cashdata AB.
Marcus Lundgren, en av delägarna på Cashdata säger:
Vi är mycket stolta att få inleda detta samarbete med Waynes Coffee och vi är övertygade om att de blir nöjda med sitt val av system. Ett så komplext system kräver mycket arbete för att det ska vara enligt kundens önskemål och det har vi lyckats bra med.

För information ring Cashdata på 019-235331 eller kolla in www.cashdata.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap