Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Utsmycka hotellet eller restaurangen med personliga konstverkUtsmycka hotellet eller restaurangen med personliga konstverk

2009-02-16 04:48:50
En matsal eller en lobby utan konstverk saknar lätt mysfaktor och känns opersonlig. Nu erbjuder Canvasfabriken landets café, restaurang & hotellföretagare möjligheten att sätta en ytterst personlig och rolig prägel på sin inredning.


Du kanske har sett det i i amerkanska filmer och tv-serier? Foton som digitalt har förvandlats till iögonfallande konstverk efter olika teman inspirerade av tex Andy Warhol.

En idé av många som Canvasfabriken erbjuder är att förvandla foton på din personal och sedan låta deras duktiga designers förvandla bilderna till praktfulla konstverk som sedan kan pryda restaurangens, hotellets, caféets eller barens väggar. Eller varför inte ett foto av hotellets vackra fasad på hotellrummet?

Företaget erbjuder ett antal olika stilar, i vilka man kan få sina personliga tavlor. Alla känner till de klassiska Warhol bilderna, men för att nämna några stilar så kan man få sig själv i Stencil, Obama eller kanske ett grafitti konstverk.

Läs och se mer vad Canvasfabriken gör genom att klicka här >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap