Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Isländska Serrano skapar jobb med mexikansk snabbmatIsländska Serrano skapar jobb med mexikansk snabbmat

2009-02-16 04:01:25
Isländska företaget Serrano, som är en mexikansk snabbmatskedja, öppnar sin första restaurang i Vällingby centrum. Det är den första av
15 planerade restauranger i Sverige och på 3–5 års sikt beräknas 100-talet svenskar erbjudas sysselsättning under Serranos planerade expansion i Sverige.– Det är ett spännande och annorlunda uppdrag för oss, säger Robin Henriksson, projektledare på Nextport. Vällingby är ett strategiskt och geografiskt helt rätt läge. Centrumet är ett modernt köpcentrum som går helt i linje med vår etableringsstrategi och vi har lyckats lägga vantarna på ett av centrumets bästa lägen, precis i anslutning till t-bana och bussar.
Att lägga den första restaurangen utanför stockholms centrum är också en väldigt bra strategi när man ska anpassa sig efter en ny marknad. Då hinner man känna av vad den svenska marknaden efterfrågar och anpassa sig efter det. Vi arbetar nu vidare med fler intressanta lägen och ser fram emot fler etableringar i lägen med liv och rörelse.

Serrano är ett nordiskt initiativ. När kedjan etablerades på Island kom framgången fort. På några år nådde Serrano högre omsättning än till exempel Burger King och har nu fler restauranger än McDonald´s.

– Vårt mål är att bli Sveriges ledande restaurangkedja för modern mexikansk fast food, säger Einar Örn Einarsson, vd för SNLTD Sweden AB. Serranos framgångsrecept bygger på att servera nyttig och smakrik mexikansk snabbmat tillagad med de bästa råvarorna. Maten innehåller sparsamt med fett och inga transfettsyror. Under tillagningen används nästan inget socker och minimalt med olja och salt.

Relocationföretaget Nextport har uppdraget att hjälpa till med lokalstrategi och etablering.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap