Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Underhållsfria staket till din uteserveringUnderhållsfria staket till din uteservering

2009-02-16 02:57:12
Weland Aluminium AB har tagit fram ett sortiment underhållsfria produkter för utemiljö. Produkterna säljs direkt till hotell, caféer & restauranger utan mellanhänder. Med en attraktiv uteservering får man fler gäster och ökade intäkter...


Inför sommarsäsongen erbjuder företaget ett modulbaserat staket för uteserveringar. Staketet är tillverkat av pulverlackerade aluminiumprofiler med markisväv eller härdat glas som fyllning.

Produkterna levereras i byggsats och är mycket lätta att montera/demontera. Det enda verktyg som behövs är en insexnyckel. Man kan även få logo tryckt på markisväven eller på glasen.

Läs mer om hur du kan avgränsa utrymmet med underhållsfria staket genom att klicka här >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap