Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Professionell utrustning för kylt, kolsyrat & smaksatt vatten.Professionell utrustning för kylt, kolsyrat & smaksatt vatten.

2009-02-10 12:57:03
Att utnyttja det fina vatten som vi har i vårt ledningsnät är inte bara en viktig insats för miljön, det effektiviserar också verksamheten i stort. Utrymme frigörs i ofta redan trånga miljöer, rutiner för inköp och administration minimeras, personalens tid och ryggar sparas. Dessutom ger det en positiv effekt på ekonomin utan att tumma på kvalitén mot gästen.


Vad innebär då förädlat vatten?

Ett system för vattenförädling ansluts till befintlig vattenledning och vattnet filtreras genom ett partikel- och kolfilter för att ta bort smak av klor, partiklar, rost, missfärgningar och andra föroreningar. Därefter kyls vattnet ned till +7 grader för att serveras som kallt naturellt och kolsyrat vatten. Det går även att få vattnet smaksatt med en ren naturprodukt som varken innehåller kalorier eller socker.

Varför skall vattnet transporteras långa sträckor på långtradare när det redan finns hos er, redo att förädlas?

Escowa har levererat vattenkylare inom kontor, industri och offentliga sektorn under många år.

Man har idag utvecklat ett helt nytt koncept som är skräddarsytt för restaurang, hotell och konferensanläggningar.

”Vi har alltid haft produktkunskapen men inte ett koncept som anpassats fullt ut till denna specifika målgrupp”, berättar VD Bo Jansson och fortsätter. ”Nu har vi det och vi erbjuder ett komplett paket med bara fördelar som rätt utnyttjat ger en god lönsamhet för alla parter, även gästen.” Att konceptet utvecklats just nu är ingen tillfällighet. Målgruppen efterfrågar bättre och effektivare lösningar.
Ett exempel på detta är t.ex. Scandic Hotels som Escowa tillsammans med en av sina samarbetspartners fått förmånen att leverera över 400 enheter till.

Läs mer om Escowa, om hur du kan bidra
till en bättre miljö genom att klicka här >>


Ladda ner broschyren genom att klicka här >>

Besök hemsidan genom att klicka här >>Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap