Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Högre kapacitet och mer flexibilitet med ny grovdiskmaskin från GranuldiskHögre kapacitet och mer flexibilitet med ny grovdiskmaskin från Granuldisk

2009-01-22 02:08:12
Efter lanseringen av Granule Combi, tar Granuldisk ännu ett steg i riktning mot att uppfylla marknadens krav på kapacitet och flexibilitet. En ny standarddiskkorg samt ett smart tillbehör finns nu att tillgå, vilket gör Granule Combi till en maskin som passar i stort sett alla typer av kunder inom professionella kök såsom Hotell, Restauranger, Bageri och Cateringföretag.


Granule Combi har en fenomenal kapacitet och diskar 120 GN 1/1 på en timme. Och detta med ett oöverträffat resultat som i sin tur ger mindre bekymmer med hygienkontrollen i disken.

Samtidigt lanseras en multi-funktionsinsats för stora bleck. Upp till 6 st bakplåtar (600 x 400 mm) blir hygieniskt rena på bara 3-5 minuter. Dina GN 2/1 bleck, lock till GN 1/1, brickor samt skärbräden av olika storlek kan med lätthet diskas i den nya insatsen.


Granule Combi är en unik kombi-diskmaskin som kombinerar den Granulattekniken med traditionell findiskfunktion.

Maskinen kräver endast 1 m² golvyta för att vara en fungerande disklösning och är därför en perfekt maskin för små och medelstora kök.

Precis som alla företagets övriga produkter sparar Granule Combi på vatten- och elförbrukning samt är mindre arbetsintensiv än traditionell diskteknik samtidigt som högsta hygienstandard garanteras genom hela diskprocessen.

Läs mer på www.granuldisk.seBli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap