Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Kaliforniens nya stjärnskott Christopher Kostow besöker StockholmKaliforniens nya stjärnskott Christopher Kostow besöker Stockholm

2009-01-20 10:56:16
Det amerikanska stjärnskottet, direkt från Napa Valley i Kalifornien, besöker Restaurangakademien i Stockhom. Christopher kommer dela med sig av sina tankar kring råvaror och matlagning och sitt sätt att arbeta med fokus på att framhäva råvaran.Det blir en förmiddag för inspiration där du får tillfälle att ställa frågor och höra om Christophers väg till dit han nått idag.

Christopher Kostow är kocken som endast 31 år gammal gjorde sig ett namn på Chez TJ i Mountain View, då han fick två stjärnor i guide Michelin. När han sedan värvades för att vara med att återlansera Meadowood i Napa Valley, Kalifornien, för 1 år sedan fick han snabbt två stjärnor i guide Michelin igen. Christophers matfilosofi baseras i råvaran och utifrån vad trädgården kan erbjuda honom för dagen.

– Vi börjar alltid i trädgården. Den berättar sådant för oss som när det är dags för persikor att ersättas av äpplen säger Christopher. Vi fortsätter med teknik, både modern och traditionell. Målet är alltid att få fram en så intensiv smak som möjligt. Idealet är att hitta essensen i en råvara.

Christopher Kostow växte upp i Chicago och började arbeta i kök under skoltiden. Innan han började arbeta heltid med maten hann ta en collegeexamen i filosofi i New York så de filosofiska resonemangen finns naturligtvis alltid med.

För mer info och anmälan, besök www.restaurangakademin.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap