Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Rational presenterar nya intelligenta ugnarRational presenterar nya intelligenta ugnar

2009-01-08 04:38:43
Med den nya underhållsfunktionen, "CareControl", öppnar ugnsföretaget Rational en ny värld av möjligheter när det gäller rengöring och underhåll av sina populära och unika SelfCooking Centers. CareControl registrerar automatiskt den aktuella smutsgraden, det allmänna underhållstillståndet för ugnen och beräknar den optimala rengöringsprocessen.


Smartare teknik gynnar miljö och plånbok
CareControl optimerar rengöringsprocessen så att förbrukningen av kemikalier, vatten och energi minskar och endast exakt den mängd som behövs för en perfekt rengörings- och underhållsprocess används. Detta är skonsamt för miljön, hälsan och för plånboken.

Kalkproblem – ett minne blott
CareControl förhindrar kalkbildning tack vare speciella rengöringstabletter som förhindrar alla typer av avlagringar. Detta ger en optimal driftsäkerhet. På så sätt kan man spara in på dyra system för vattenavhärdning och avkalkning.

Systemet som rengörs och underhålls kontinuerligt
De innovativa och vårdande ämnena förlänger livslängden för ugnen. Inte bara själva ugnsutrymmet, utan hela systemet, rengörs och underhålls kontinuerligt. För kunderna innebär detta perfekt glanshygien – något som dessutom bekräftas genom intyg från ett hygieniskt institut. Därför ger Rational nu 2 års garanti på sina ugnar.

Mat av högsta kvalitet – varje gång
Rationals patenterade ånggenerator ger 100 % mättad ånga för att förhöja matkvalitet. Livsmedlen kommer inte i kontakt med varken smuts eller skadliga ämnen i vattnet. Dessutom överförs ingen lukt eller smak vid hantering av olika livsmedel.

Läs mer om det nya CareControl systemet på www.rational-ag.com >>

Vill du få tips och råd från experter med över 30 års matlagningserfarenhet? Registrera dig gratis på www.club-rational.com >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap