Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Hyr ett kontrollsystem för att få kontroll över dina värdefulla dryckerHyr ett kontrollsystem för att få kontroll över dina värdefulla drycker

2008-12-03 09:59:18
Företaget BevTec erbjuder nu möjligheten att hyra ett kontrollsystem för att minska ditt svinn på öl, sprit, vin m.m. Kontrollsystemet innehåller en portionerings-funktion som säkerställer att såld storlek, exempelvis en 40cl öl, verkligen är av den storlek som serveras i kundens glas.


Kostnadsmedvetna krögare kan med hjälp av kontrollsystemet få koll på hur mycket som bjuds bort, spills eller till och med stjäls från deras verksamhet. Genom att bli medveten om sitt svinn kan rätt åtgärder sättas in för att öka lönsamheten. Erfarenheten visar att lönsamheten på dryck ökar med 20-25 % genom användning av kontrollsystem.

WWB, som kontrollsystemet heter, är ett av nordens mest sålda och finns för både öl, vin, sprit m.m. och finns i olika typer av lösningar, både som "stand alone" – enheter där avläsningen görs direkt i mätaren eller kopplade till ett kassasystem. Kassakopplingar finns till alla de vanligaste kassasystemen på marknaden.

Kontrollsystemet är mycket enkelt att använda för personalen och det är enkelt att läsa rapporter för ägaren/krögaren. Rapportering kan ske ända ner på servitrisnivå. Möjligheten att manipulera systemet är helt obefintlig.

Läs mer på www.bevtec.se


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap