Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - TV-profil blir nattklubbschefTV-profil blir nattklubbschef

2008-10-24 05:11:52
Det står nu klart att Mats ”Matte” Carlsson, känd från Bygglov och Let’s Dance, blir frontfigur för Stureplansgruppens stora diskoteksatsning, le Bon Palais, vid Bantorget i Stockholm. Han är snickaren som sadlat om till folkkär entertainer genom sin medverkan i olika populära i tv-produktioner.


Att Carlsson i förbifarten dubbats till Sveriges sexigaste man lär även ha bäddat för den vilt applåderade rollen i årets uppsättning av Ladies Night.

– Det råder ingen tvekan om att Matte har en attraktiv personlighet, som går hem inte minst hos kvinnorna. För le Bon Palais, som blir den första riktigt påkostade nattklubben för folk mellan 30 och 45 år, är han det perfekta ansiktet utåt, säger Stephanie af Klercker, marknadschef på Stureplansgruppen.

Galapremiären för det nya jättediskoteket går av stapeln på fredag den 31 oktober och själv är Matte både laddad och entusiastisk inför utmaningen.

– Jag ser fram emot att ta mig an den här rollen då jag har ett förflutet inom företaget. I nio år har jag byggt, inrett och designat krogar men nu är det dags att byta sida. Det är kul att någon äntligen satsar på den lite vuxnare publiken och jag tror verkligen att le Bon Palais kan bli det där lite bättre stället som folk länge saknat i nattlivet, förklarar han.

I sin tidigare hantverkarkarriär har Matte Carlsson varit med om att snickra ihop en rad olika nattklubbsinteriörer, men under bygget av le Bon Palais har han hållit tassarna borta från verktygslådan:

– Visst har jag knackat lite på fogar och paneler här och där. Men det ser bara bra ut – gubbarna har gjort ett utmärkt jobb. Det kommer att bli en fantastiskt fin lokal, om får jag säga det själv.


 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap