Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Bordduknings månad på Stockholms-krogen Pontus!Bordduknings månad på Stockholms-krogen Pontus!

2008-10-22 03:05:36
Under oktober månad gästspelar borddukningsföretaget Duni på Stockholms-krogen Pontus!. Det är ett resultat av ett samarbete med ägaren Pontus Frithiof, som sitter med i det nybildade Duni HORECA Advisory Board.


Duni tar till nya grepp för att visa sina olika borddukningskoncept. Under oktober månad dukar därför den kända Stockholms-krogen Pontus! upp med företagets produkter på utvalda barluncher. Bland annat dukas det med den exklusiva servettserien ”Elegance”.

Pontus Frithiof, ägare till Pontus!, kommenterar:
– För oss är det viktigt med känsla och atmosfär. Därför känns det naturligt att duka upp med Duni, som ligger i framkant när det gäller trender och design.

Samarbetet är ett resultat av att Pontus Frithiof sitter med i det nybildade Duni HORECA Advisory Board. Den består av kockar, cateringentreprenörer och restauratörer som är verksamma både i Sverige och utomlands. Medlemmarna bidrar med inspiration och idéer för koncept och produkter till framtidens restauranger.

Även Dunis koncernchef Fredrik von Oelreich tycker att samarbetet är ett spännande initiativ:
– Pontus! är ett av de mest intressanta krogkoncepten som lanserats i Stockholm på senare tid. Jag tror att denna typ av samarbeten är givande för bägge parter, och Duni bidrar med inspiration både till restaurangen och till gästerna.

Läs mer på: www.pontusfrithiof.com

Läs mer på: www.duni.com

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap