Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Från rå till gyllenbrun kyckling, på endast nio minuter med ny typ av ugnFrån rå till gyllenbrun kyckling, på endast nio minuter med ny typ av ugn

2008-10-21 09:30:11
Den revolutionerande ugnen Tornado ifrån Turbochef ger begreppet fastfood en helt ny innebörd. Förutom att ugnen tillagar maträtter på rekordkort tid och därmed ökar lönsamheten, så behövs inget dyrt ventilationssystem installeras eftersom ugnen även har inbyggd katalysator!Med det smarta menysystemet kan all personal baka och anväda ugnen utan förkunskaper eftersom all beredning sker genom en knapptryckning och därefter är det bara at invänta ett pip som signalerar att rätten är klar.

Turbougnen som har extremt snåla yttermått, tar liten plats och är lika snål när det gäller energiförbrukningen. Vid full effekt använder turbougnen lika mycket ström som en vanlig hushållsspis. När ugnen inte används så försätter den sig smart nog i standby-läge, vilket sänker energiåtgången drastiskt. I kundskaran av nöjda kunder som redan har köpt in ugnen till sina enheter så hittar finns bland annat, Preem, Seven Eleven och Subway, berättar Crister Wolf, VD på Restaurangutrustning ABSe en produktfilm om ugnen genom att klicka här >>

Läs mer om turbougnen här >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap