Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - MOR är överallt – nu även onlineMOR är överallt – nu även online

2008-10-20 08:48:41
Genom bättre kontroll på lagret, kontroll på priser och en stor receptbank med uppdaterade råvarukostnader får krögarna nu bättre kontroll på lönsamheten och kan ägna mer tid i köket och till gästerna tack vare MOR -Martin Olsson Restaurangdata.


Kalkylering och inventering är kanske inte en mardröm för de flesta krögare men heller inget man längtar efter. Men det är just här som grunden för lönsamhet ligger – planering, kalkylering och inventering.

MOR Online är skräddarsytt för restauranger och ensam på marknaden att vara webbaserat. Du kan logga in dig var som helst – i köket, hemma eller kanske i hängmattan – allt du behöver är ett lösenord. Att ha kontroll på restaurangens lönsamhet innebär kontroll och analys ner på minsta lilla tallrik som serveras. MOR online skulle ”Elaka Kocken – Gordon Ramsay” haft i sina TV-program!

–Jag har tre restauranger som ska inventeras. Då är det viktigt att det finns bra program och rutiner och att jag kan koppla upp mig var som helst, säger Marcus Sjölund krögare på Dössbergets Wärdhus i Bjurås. MOR online ger mig bra koll på verkligheten. Jag kan kalkylera, har järnkoll på inventeringen och kan ändra i recepten och snabbt få fram det nya priset.

Sänk råvarukostnaden och förenkla inventeringen
Programmet uppdateras löpande så man har alltid de senaste priserna på råvarorna. Du bör kunna sänka dina råvarukostnader med upp till 10 %. En annan besparing är inventeringstiden – för de flesta innebär det en tidsbesparing på 2/3.

Recept
I programmet finns också tusentals färdiga recept som kan användas för att variera eller utveckla de egna menyerna. Recepten är beräknade på kundunika priser så att du vet vad varje portion kostar just dig och du kan direkt kalkylera vad du behöver ta betalt. Alla recept är svinn- och näringsberäknade så att du vet vad du serverar dina gäster och vad som behövs köpa hem. Här kan du också lägga in de egna recepten för kalkylering och näringsberäkning.

Utbildning och säkerheten
Utbildning och säkerhet är A och O. Därför arrangerar kurser i MOR online i hela landet genom Martin Olssons GastroMerit. Säkerheten garanteras eftersom programmet är online och du inte installerar något på din egen dator.

Läs mer om MOR på www.martinolsson.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap