Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Guide Michelin drar till Hong Kong och MacauGuide Michelin drar till Hong Kong och Macau

2008-09-22 00:00:00
Guide Michelin fortsätter expansionen utanför Europas gränser. Nästa tillskott över städer vars restauranger och hotell bevakas av Guide Michelins anonyma inspektörer är Hong Kong och Macau.


Guide Michelin har sedan år 1900 rekommenderat hotell och restauranger i Europa. 2005 togs steget över Atlanten i och med lanseringen av Guide Michelin New York City. Fyra städer i USA (New York, Los Angeles, San Fransisco och Las Vegas) besöks nu årligen av Michelin-inspektörerna. Sedan 2007 finns även Guide Michelin Tokyo. Nu fortsätter expansionen i Asien i och med introduktionen av Guide Michelin Hong Kong and Macau 2009.

Guide Michelin Hong Kong and Macau 2009 kommer att finns tillgänglig från och med december 2008 på två språk - engelska och kinesiska.

- Båda städerna har över 30 miljoner turistbesök årligen, vilket gör dem till väldigt populära resmål, säger Jean-Luc Naret, ansvarig för Guide Michelin.

Michelins anonyma inspektörer började urvalsprocessen av restauranger och hotell i Hong Kong och Macau redan under slutet av 2007. Bedömningen sker enligt samma kriterier som i övriga världen för att garantera samma höga nivå. Tre stjärnor i Guide Michelin betyder att en restaurang är värd en resa i sig, två stjärnor betyder att restaurangen är värd en omväg, medan en stjärna betyder att det är en exceptionellt bra restaurang i sin kategori. Restauranger belönas stjärnor för maten på tallriken och besticksymboler för miljö, service med mera. Hotell belönas på samma sätt för sin miljö med hussymboler i olika storlekar. Röda bestick och hussymboler ges till särskilt trevliga etablissemang.

Över en miljon Michelin-guider säljs varje år.
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap