Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Carpe Diem lanserar en modern klassiker för hotell.Carpe Diem lanserar en modern klassiker för hotell.

2008-08-25 00:00:00
Den svenska sängtillverkaren Carpe Diem Beds of Sweden presenterar deras tredje limited edition-säng Modern Classic. Sängen kommer att säljas under en begränsad period från september fram till och med maj 2009.
Sängen, som kommer att lanseras i höst, är designad av Carpe Diems vd Jörgen Thuresson. Han förklarar att kombinationen med deras sängar och det blommiga Jobstrycket skapar den klassiskt svenska designen.
Sängen är klädd i Morfars Trädgård som är ett tidlöst Jobstyg från Dalarna, designat av Cecilia Hall.

Själva sängen är av modell Malö och har specialdesignade ben i mahogny och mässing.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap